Skip til hoved indholdet

500.000 kr. til ekstra indsats på kommunens grønne områder

Klima- og Miljøudvalget i Hørsholm Kommune har besluttet en ekstraordinær bevilling på kr. 500.000 til vedligeholdelse af kommunens grønne områder i 2024. I den kommende tid vil der derfor blive slået græs, fejet og beskåret ekstraordinært.

Hørsholm Kommunalbestyrelse vedtog i budgetforliget en nedskæring af vedligeholdelsen af kommunens grønne arealer med en million kroner i 2024. Men efter en varm og våd sommer i kombination med  reduceringerne på den grønne drift, er resultatet et bybillede med højt græs, mere ukrudt og beplantninger, der trænger til at blive klippet og beskåret.

Klima- og Miljøudvalgsformand Marcus Guldager udtaler: Vi har enstemmigt i Klima- og Miljøudvalg vedtaget, at der skal gøres en særlig og ekstra indsats her i sensommeren og efteråret for at rette op på det grønne og genskabe et flot og mere velplejet bybillede i Hørsholm. Alle partier i forligsgruppen bag budgettet bakker op om indsatsen.

Det er primært græsklipningen og fejning, som har været reduceret og som derfor har skabt større vækst af græs og ukrudt langs veje, stier og i kommunens grønne områder. Det er derfor også der, den ekstraordinære indsats primært vil være rettet mod.

Hørsholm Kommune
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm

Telefon: 48 49 00 00

Læs mere om ...